lørdag den 15. august 2015

Og vinderen blev...

Fjerde og sidstedagen af søslaget i Nivå Bugten blev lige så nervepirrende som de foregående tre sejladser om 101-klassemesterskabet 2015.
Starten er gået
Før den afgørende sejlads stod det lige mellem DEN 45 og DEN 33, begge med 8 point. Og det blev da også en tvekamp mellem de to, der prægede aftensejladsen.  I meget tynd luft fulgtes de to rundt på banen med et meeeget langt første opkryds i næsten ingen vind og massiv modstrøm. Tidligt bragte DEN 45 sig i en gunstig position og skulle derefter sikre sig, at DEN 33 ikke slap forbi. Det lykkedes, og de to både kom ind på en første- og andenplads.

Dermed blev DEN 45, Den Svedige Sild, vinder af klassemesterskabet med serien 4 - 2 - 2 - 1 = 9 point foran DEN 33, Mari-Jan med placeringerne 2 - 3 - 3 - 2 = 10 point.
Nøiiihj et flot flag

Tillykke til de meget populære vindere på Den Snedige Sild - skipper Kasper Bonnevie, Teis Fuglede Svejstrup, Jesper Tjott og Jakob Lindstrøm, der kunne hjemtage sølvpokalen, hvor navnene på nogle af dansk sejlsports største profiler er indgraveret. Oveni blev de præmieret med fire flasker god rødvin, mens Jan Svendsen i DEN 33 hjemtog tre flasker.

På de følgende pladser fulgte DEN 50, Courageous, Torben Petersen (5 - 5 - 1 - 5 = 16) og DEN 277, Spirillen, Iver Larsen (3 - 1 - 7 - 7 = 18). Samme pointtal fik DEN 48, Kaffe. Begge havde en førsteplads, men Spirillens næstbedste var en tredjeplads og Kaffe kun kunne præstere en fjerdeplads. Derefter fulgte DEN 11, DEN 304, DEN 9, DEN 88 og DEN 31.

Ialt ti besætninger deltog i det utraditionelle klassemesterskab, som blev sejlet på fire hverdagsaftener i skiftevis Nivå og Rungsted.
En moleøl, en pantefoged og en mobil med resultater

Efter sidse sejlads var 101-klubben vært ved en middag og en glas øl i restaurant Lagunen, og det var en usædvanlig velbesøgt komsammen med  pragtfuld stemning, højt humør og en masse skipperhistorier fra de syv have og håndsejlads med saltkarret og ølkruset som udlagte mærker. Efter præmieoverrækkelsen blev der budt en særlig velkomst til de to nye 101-ejere Anders Kraft (DEN 48) og Mads Heinberg (DEN 31).

UPDATE: Endelig resultatliste under fanebladet DM.

(Lars Ranggaard)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.