onsdag den 12. august 2015

Dag 2: Spændingen stiger

På andendagen af 101'ernes klassemesterskab flyttede sejladsen fra Nivå til Rungsted, og det er jo hjemmebane for de fleste af deltagerne.

Ikke desto mindre lykkedes det et flertal af sejlerne at rode rundt i banesystemerne, og der var betydelig tvivl om, om dommerbåden havde vist Tricoloren (T-flaget) før 101'ernes start, som signalerer to kryds og en læns. Eller det var U-flaget, som kræver tre op og to ned. Så de fleste valgte for en sikkerheds skyld at tage en ekstra omgang - og det var jo ingen skade til i den dejlige, lune sommeraften.
Moleøl i Rungsted
Derfor er der en vis usikkerhed om, hvem der faktisk har gennemsejlet den krævede bane. Men lige nu ser resultatet ud til, at det var DEN 277, Spirillen, med Iver Larsen, der vandt. Efterfulgt af DEN 45, 33, 11, 50 og 304. Der er lidt usikkerhed om DEN 88 - og DEN 48, som vandt første sejlads mandag, så ikke ud til at være gået korrekt i mål. DEN 9 og 31 stod over, men er nok med onsdag og torsdag.                          

Så spændingen stiger med tirsdagens vinder DEN 277, fulgt af DEN 45 og DEN 33 i close race. Herefter kom DEN 11, DEN 50, DEN 304, DEN 48 og DEN 88. DEN 9 og DEN 31 var ikke på banen i dag.

Efter sejladsen var der en meget velbesøgt moleøl-komsammen på bro 7. Onsdag og torsdag er sejladserne og moleøllen atter i Nivå.

(Lars Ranggaard)

NB: Samlet foreløbigt resultat under fanebladet DM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.