tirsdag den 20. august 2013

Ny Mester

Årets klubmesterskab var en noget tam affære. Det skyldes dog ikke hverken omgivelserne eller arrangøren. Omgivelserne var i orden. Stævnet foregik nemlig i Rungsted, og der er er både plads og faciliteter samt  dejlig krapsø, strøm og springende vinde. Arrangøren var KDY, og de havde sat alle sejl til for at få et godt stævne med hele fem bådklasser. Stemningen var i top, og afviklingen af stævnet var tæt på spitzenklasse.
Gun
Hvor er så problemet? Sølle fire (4) både stillede op. Fire! Det er jo helt patetisk. Det må være svært ikke at blive ramt af apati i bestyrelsen. De har sq brug for lidt mere opbakning i den der bestyrelse.

Når det er sagt, så havde vi 6 gode sejladser med et ubegribeligt højt niveau... især af kollisioner. På førstedagen var der mindst tre. Andendagen gik lidt bedre. Jeg gad vide, om man kan konkludere noget på det. Nå, vi lader billedet stå et øjeblik.

Stort tak til KDY for et fremragende arrangement. Der var masser af moleøl, grillpølser og hygge og så var der ovenikøbet masser af lækker kapsejlads.

Åhh, resultaterne... Årets 101 klubmesterskab blev vundet af DEN277 fulgt af DEN304, DEN358 og som rosinen i den ikke særlig lange pølseende DEN50.

Jeg håber vi bliver lidt flere næste år, og dermed mener jeg sq ikke 5 eller 6 både.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.