onsdag den 14. september 2011

Sovjetrussiske tilstande på Rungsted Havn

Jeg har længe ment, det var forkert at blande Rungsted Havns drift ind i 101 klubben, og derfor har jeg ikke skrevet om det her. Nu går sæsonen på hæld, bådene skal snart op, og jeg er simpelthen nødt til at advare medlemmerne om Havnemesterens limpind.

Havnens nye logo?
Havnebestyrelsen har besluttet, at man fremover udelukkende kan benytte havnens stativer. Det er ikke en beslutning, som de ligefrem har råbt højt om, men to gange har jeg nu skriftligt fået det bekræftet. Har man een gang sagt jatak til havnens stativer, så kan man IKKE fortryde.

Det betyder, at man er prisgivet havnens afsindige prissætning. Ikke bare er plads-prisen steget fuldstændigt vildt over de seneste ti år, langt mere end nogen anden pris inklusive benzinprisen; Langt mere end lønningerne, eller endda huspriserne. Oven i hatten kommer et de fakto monopol, som giver grotesk høje kranpriser. Kranpriserne  noget nær dobbelt så høje, som de er i omkringliggende havne.

Ikke nok med det, - man skal oven i hatten notere sig, at der sidder to repræsentater fra den lokale sejlklub i havnebestyrelsen. Jeg kan ikke tro, at sejlernes repræsentanter fra Kongelig Dansk Yachtklub støtter den slags Sovjetrussiske tilstande.

1 kommentar:

  1. Jeg kan naturligvis dokumentere, at havnens medarbejdere to gange skriftligt har bekræftet, at man ikke kan fortryde, når først man har sagt jatak til havnens stativer. Havnemesteren har selv skrevet det til mig.

    SvarSlet

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.