onsdag den 19. december 2018

God Jul og Godt Nytår

Kære 101-sejlere

Club 101 ønsker alle 101-sejlere en god jul og et godt nytår.

Vi i bestyrelsen for 101-klubben kan desværre ikke garantere dig en ligeså fantastisk sejler-sommer, som vi havde i år. Men vi vil gøre vores bedste for at 2019 bliver et aktivt år i 101-klassen, og vi har gjort de første forberedelser, så find den nye kalender frem og reserver dagene:

Onsdag den 30. januar holder vi vintermøde i Skovshoved med middag, foredrag og generalforsamling i Club 101. Foredraget er ved Lars H. Nielsen, der er mentalcoach for sportsudøvere, sportsteams og store firmaer. Han har blandt andet været mentalcoach for Guldfireren og Jesper Bank og har coachet besætningen på Team Trifork i deres rekordsejlads i Volvo Ocean Race over Atlanten. Og så er han iøvrigt selv en ivrig kapsejler med J80’erne ved aftenmatcherne i Rungsted. Måske han kan inspirere os til, hvordan vi får alle på båden til at arbejde sammen mod det fælles mål.

Dernæst planlægger vi et sommerkapsejladsstævne i Rungsted: Først med deltagelse i tirsdagsmatchen i Rungsted den 11. juni, fulgt af en distancebane ud for Rungsted lørdag den 15. juni.

Måske sommerstævnet skal indgå sammen med klassemesterskabet i et samlet Øresundsmesterskab. Under alle omstændigheder har vi i år besluttet at vende tilbage til den traditionelle afvikling af klassemesterskabet.  Det finder sted lørdag den 17. og søndag den 18. august på trekantbaner ud for Helsingør, hvor HAS samtidig afvikler DM for BB 10-meterne.

Det er alt sammen endnu på planlægningsstadiet, men så snart vi kender detaljerne, vil vi sende de rigtige invitationer ud til de tre arrangementer.

Med sejlerhilsen fra
101-klubbens bestyrelse

1 kommentar:

  1. Super god idé at genoptage vinterarrangement, weekend klassemesterskab midt i August, øresundspokal og til med et forårsarrangement i Juni.
    Vi deltager meget gerne i det hele
    sejlerhilsen
    Kasper D45

    SvarSlet

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.