fredag den 26. april 2013

Forårsklargøring, take two

Alt for mange 101ere er stadig på land. Nogle endda med mast på. Så kan man sidde der og lade som om, men det er altså ikke helt det samme. Bådene skal ned i vandet, sejlerne skal ned i bådene, og så skal bådene ud på havet. Her er en frisk tidsmåling på forårsklargøring:

0,5t Vask af fribord i Ajax
0,5t Vask af bund i Ajax
0,5t Finslibning af bund
1,0t Polering af fribord 
1,0t Maling af bund incl tape
0,5t skift af zink
----------
4,0t ialt 
==========

Sese, det er slet ikke så slemt! Ajax? Javel, det virker fint. Jeg tog det med for en sikkerheds skyld, og det var godt, for proppen på den extravagant dyre boatshampoo lod sig ikke løsne. Derfor blev det Ajax, som koster flere størrelsesordner mindre. Iøvrigt har de fundet på, at man skal have to bådshampoos, som begge koster det blege. Først skal man vaske med preshampoo, og dernæst skal man så vaske med shampoo med voks. Næste år skal den vel også have balsam?!

Solskin ombord
Jeg kan jo ikke løbe fra billedet. Min båd er også på land, - ganske få timer endnu, og så er det også slut. Så skal jeg på vandet. Både er ganske vist sikrere på land, men det er jo altså ikke det, de er beregnet til.

Og parkeringen? Den gik faktisk godt. Hvis man er tidligt nok på havnen kan man finde sig en god plads; Kommer man derned ved tolvtiden er der kaos, og man skal ikke forvente, at de pelsklædte frokost-turister udviser tålmodighed med de dersens sejlere i blå overalls.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.