lørdag den 25. august 2012

DM dag 1

Skøn dag i Nivå. Vi startede med en god omgang morgenmad i det hyggelige klubhus. Derefter holdt Hønse en lille udsættelsestale, men efter en times tid var der ingen undkyldninger mulige. Vi måtte på vandet. Der var næsten ingen sol, men til gengæld regnede det kun lidt. Vinden var vel op imod de ni meter, når der var mest, og bulerne var ind imellem ret voldsomme. Alligevel blev der sejlet fire rigtig gode sejladser. Det skyldes naturligvis sejlerne, men det skyldes også indsatsen fra hele holdet i Nivå.
På vej derud
Vel inde i havnen var der moleøl og løgnehistorier, - helt efter bogen, og lidt senere var der så middag i klubhuset; Det var supert. Det var madpakkerne iøvrigt også. Uanset hvad den lokale køkkenchef får af ros, så er det ikke nok. Alt kan trylles frem,- og endda til en fornuftig penge.

Aftenen skred frem med lodtrækning om diverse sponsor effekter. En rigtig god ide, så det ikke altid er de samme der løber med præmierne. Nu var det så DEN400, der vandt spileren, så jeg ved snart ikke... Der var nu mange andre gode ting i posen. Kasketter, latexbuxer, sejltasker, sko, vin og meget mere. Nåja, så var der øl i baren, medens der var slideshow med flotte billeder fra banen.

Man er godt brugt efter fire sejladser i god vind, så ved 10-tiden begyndt folk at dabbe afsted med blilkket stift rettet mod en satsesovning. I morgen skal det så afgøres. Der er en håndfuld både, som ligger a point på 11... Det er DEN45, DEN400, DEN11 og DEN9. Afgørelsen finder sted søndag...

To be continued...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.