fredag den 17. juni 2011

To gange trim

I den kommende uge tager vi hul på To Gange Trim. Grundtanken er den sammen som med tidligere års trimmearrangement, nemlig at dele viden for at opnå bedre højde og fart. Denne gang skal det være mere praktisk orienteret. Vi har prikket nogle af de mere rutinerede 101 sejlere ud, og bedt dem stå til rådighed som
trim-experter. Du har mulighed for at få en trimexpert med på din båd, - eller for at komme med ud at sejle med en trim-expert.

Arrangementet strækker sig over to aftenmatcher i Rungsted, men alle 101 sejlere fra nær og fjern er velkomne til at melde til. Vi finder pladser til alle. Hele pointen er at komme på vandet med en der kan trimme båden til fart; Det kan ske i egen båd, hvis du tager den med, eller det kan ske som gæst / gast, hvis du kommer langvejs fra. Rammerne bliver fuldfede aftenmatcher i KDY regi, så du skal sætte tid af fra senest 1630-2130 som minimum. De to sidste to tirsdage i denne måned.

Detailplan føler, når vi kender tilslutningens omfang, så skriv til undertegnede eller een fra bestyrelsen, og fortæl hvordan du vil deltage.

Vi ses,

Lars G, DEN400 & Morten, DEN134

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.