tirsdag den 15. november 2016

Sæt kryds i kalenderen for 101-klubbens vintermøde

Båden er oppe - masten er nede - sejlene er på loftet.

Så nu ligger en lang, træls vinter foran os, før vi atter kan komme på vandet og få vind i håret.

Men fortvivl ikke. Som et lyspunkt i mørket har 101-klubben arrangeret et vintermøde med mindelser om saltvand og bølgeskvulp. Først skal vi dog forbi jul og nytår, men sæt allerede nu kryds i 2017-kalenderen, så du ikke går glip af vores vinterkomsammen:

TORSDAG DEN 26. JANUAR 2017
i Sejlklubbernes restaurant i Skovshoved.

Vi indleder kl. 18.00 med fælles spisning for dem, der vil og kan. Restauranten tilbyder en glimrende Dagens Middag til overkommelig pris, og den er for egen regning.

Kl. 19.00 inviterer 101-klubben til vintermødet med hele tre punkter på programmet.

1: Sådan trimmer du din 101’er. Den kendte 101-sejler Mads Christensen, som har ryddet præmiebordene ved adskillige kapsejladser, fortæller om tricks og fiduser. Han var tidligere chefdesigner af 101-sejlene hos North Sails og leder nu sejlloftet for One Sails i Rungsted Havn, som nu har leveret de første 101-sejlstel.

2: Sådan sejler du singlehand i din 101’er. Den lige så berømmede 101-sejler Jan Møller, som indskrev sig i dansk sejlads Hall of Fame ved som den første skandinav at sejle Jorden rundt single-hand og non-stop (dog ikke i hans 101’er) øser af sin erfaring med at sejle sin 101’er Chelsea i de store danske single-hand-sejladser Danmark Rundt og Sølvroret.

3: Generalforsamling i 101-klubben (dagsorden følger).

Alt dette (på nær spisningen) er gratis for 101-klubbens medlemmer og deres gæster - men HUSK: Du skal tilmelde dig først. Og gør det snarest, for pladsen er begrænset.

Tilmelding med angivelse, om man deltager i spisningen eller ej - og med antallet af personer mailes til klubbens kasserer Stig Waldorff på adressen

waldorff@dadlnet.dk

(PBV: Lars Ranggaard)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.