søndag den 26. august 2012

DM dag 2

På anden dagen var humøret - ombord på Halvtredseren - fuldt intakt, og det på trods af at turen i køjen havde været alt for kort. Vejret var - til at starte med - markant bedre. Der var ligefrem solskin.
Sejlningsnørder i solskin
Efter tre sejladser i meget afvekslende vejr, - det vil sige alt fra svag til frisk vind til tider med endog særdeles høj luftfugtighed med lyd på, var der endelig en afgørelse. Troede vi. Der skulle gå timer med protestafhøringer, førend vi endelig kunne overrække præmier. Desværre sivede folk lidt efter lidt, så der var ikke mange tilbage efter flere timers venten. Omsider kom der dog hvid røg ud af Nivå Bådelaugs protestlokaler, og vi kunne komme i gang.
Resultaterne
Det endte med DEN400 på førstepladsen, DEN11 på andenpladsen og DEN45 på tredjepladsen. Klik på billedet ovenfor for at se alle detaljerne. Billedet alle venter på kommer lige herunder, nemlig billedet af de glade (og dygtige) vindere, DEN400, - og nej... der er ikke isvafler i kassen. Der er rødvin:
De glade vindere
Dejligt stævne. Faktisk super dejligt stævne. Traditionen tro, når Hønse er baneleder, så skal der være både regn og torden, - så undertegnede kunne med sindsro slutte af med at sige tak til Nivå Bådelaug for et helt igennem fantastisk stævne med alle traditioner i behold. Det sidste jeg så, da jeg forlod klubhuset var et smil, og det kendetegner vel hele indsatsen fra holdet fra Nivå Bådelaug. Og til allersidst et hurra for præmietagerne og Nivå Bådelaug. Tak for denne gang.

PS: Lad mig lige tilføje en tak til X99 for hyggelig og uproblematisk sameksistens til lands, til vands og i luften...

3 kommentarer:

  1. Tak for DM!

    Er det muligt at se de billeder der blev vist på slideshow lørdag aften? Og er der også billeder fra søndag?

    SvarSlet
  2. Der er billeder fra begge dage; Jeg har dem ikke endnu, men vi får dem.

    SvarSlet

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.