tirsdag den 16. juni 2015

101 ræs, det er kræs

Det var en skøn aften på vandet. Måske ikke ligefrem vores skarpeste i sæsonen, men solen skinnede og vinden var jævn til frisk på den helt rigtige måde, nemlig med fralandsvind og deraf følgende små søer. Ægte 101 vejr. Vinden var i 320, som forudsagt, og linien lå fint - omtrent neutralt - afhængig af hvilken ende man målte i. Der var ikke klumpstart.
Mindst 8 101ere til start
33 og 45 kom godt afsted, og det var vist også dem der kæmpede om førstepladsen de første to ben. På een eller anden måde fik 45 dog vristet sig løs, og de sejlede de sidste 3 ben med komfortabelt forspring. Eller... sådan så det ihvertfald ud, derfra hvor vi lå og rodede rundt midt i feltet.
Hvornår opfinder de den selvpakkende spiler
Uanset dette, fik vi vist alle fem gode ben ud af op-ned banen. Vi havde 3 uskarpe ben, og det straffes hårdt i det her felt. Et enkelt godt krydsben bragte os dog tilbage i gamet, og så var der sved på panden og kapsejlads igen. På sidste opkryds tabte vi lidt igen, så vi kom ind lige efter gruppen med 33, 304, 277 og vistnok een til. Jeg så ikke det hele, for jeg havde meget travlt med at hive i snore. Som det fremgår, havde vi lange bukser og jakke på, men alligevel var det vel næsten sommer... ahem, nu er vi jo også midt i juni, så det var vel passende med temperaturer flere steder...

Vi ses på tirsdag,
Morten (Snoretrækker på DEN50)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.