torsdag den 7. august 2014

En dårlig nyhed - og en god!


Det lykkedes ikke!

Selv efter stor interesse og de kraftigste opfordringer de seneste uger til at melde sig til klassemesterskabet i Lynæs, nåede vi ikke op på flere end seks en halv tilmeldte både. Og det er for få, besluttede 101-klubbens bestyrelse torsdag aften. Så klassemesterskabet i Lynæs den 16. og 17. august er aflyst.

Årsagerne til de alt for få tilmeldinger er mange. Men især er det 101-klubbens skyld: På grund af formandsskifte og stor udskiftning i bestyrelsen kom vi for sent i gang med invitationer etc. Så selvom rigtig mange medlemmer de seneste dage har udtalt interesse for arrangementet, så havde de disponeret anderledes for eftersommeren. Bare vi havde vidst det noget tidligere, var et gennemgående svar. Det bliver anderledes næste år, det lover vi. (Og dem, der allerede har indbetalt indskuddet til klassemesterskabet, får naturligvis deres penge retur)

Det var den dårlige nyhed.  Og her er så den gode:

Som et beskedent plaster på såret - og for at vi alligevel kan komme ud og sejle - vil 101-klubben søge at få et endagsstævne op og stå. Det bliver søndag den 17. august i Rungsted.

Det bliver på ingen måde et højglanspoleret mesterskab, men blot en gør-det-selv-kapsejlads. Planen er, at vi mødes kl. 10 på Bro 7 i Rungsted. Der aftaler vi, hvordan banen skal se ud. F.eks. start ved C-mærket eller D-mærket - uden om et eller flere af Rungsteds kapsejladsmærker - og så et langt ben til f.eks. Ven-NV (Victoria) eller Lous Flak og hjem og i mål, hvor vi startede. Eller måske Ven rundt. Det aftaler vi på skippermødet - alt efter, hvad vind og vejr byder os. Altså en ikke alt for lang distancebane med noget kryds og læns.

Start kl. 11 - og efter sejladsen moleøl og præmieoverrækkelser på Bro 7.

Lidt primitivt, javel. Men det kan blive en god dag på vandet med en ærlig 101-dyst og så lidt håndsejlads bagefter. Men vi skal vide, om der er interesse for denne lille en-dages erstatning i Rungsted for de to mesterskabsdage i Lynæs:

Derfor: Send en mail til Lars: lars at ranggaard dot dk - eller ring til ham 2212 2272 og fortæl, om du vil være med. Indskud? Intet!

Vel mødt søndag den 17. august kl. 10 på Bro 7 i Rungsted.

PBV
Lars Ranggaard

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.