tirsdag den 22. marts 2016

Med 19 knob direkte mod revet

Det var buldrende mørkt den aften i slutningen af november 2014, da den 35 millioner kr. kostbare havracer Vestas med forrygende 19 knobs fart buldrede direkte ind i et koralrev nord for Mauritius i Det indiske Ocean.
Ile Du Sud
I den ni mand store besætning på den 20 meter lange kulfiber-racer under dansk flag, Team Vestas Wind, var der to danskere, Nicolai Sehested og den dengang blot 28-årige Peter Wibroe, den yngste dansker, der nogensinde har deltaget i Verdens hårdeste havkapsejlads, Volvo Ocean Race.
Crashed
Nu kan du høre Peter Wibroes fascinerende fortælling om kapsejladsen Jorden Rundt, som presser besætningerne til det yderste både fysisk og mentalt, og om den bratte afslutning, da Vestas grundstødte og besætningen måtte forlade båden - og måske løfter han sløret for, hvorfor et koralrev på størrelse med Samsø blev overset på kapsejladsens anden etape fra Cape Town til Abu Dhabi.
Temmelig meget land
Det er 101-klubben, der inviterer 101-sejlerne til at høre Peter Wibroes fortælling.

Tirsdag den 12. april i Skovshoved.

Peter Wibroes foredrag begynder kl. 19.00 - i Sejlklubbernes Restaurant på Skovshoved Havn.

Men vi mødes til fælles spisning allerede kl. 18.00 - dagens ret (for egen regning) koster kr. 128

Efter foredraget er det mulighed for at stille spørgsmål til Peter Wibroe, inden vi kl. 20.30-21.00 holder den årlige generalforsamling i 101-klubben.

For 101-medlemmer er det gratis at deltage i mødet med Peter Wibroe, men tilmelding er absolut nødvendig til waldorff@dadlnet.dk

Samtidig erindrer vi om, at tiden er inde til at indbetale årskontingentet for medlemsskab af 101-klubben. Kontingentet er uændret kr. 400, som indbetales til 101-klubbens konto i Danske Bank: Reg: 3667 - konto 3667275091.

Pbv. Lars Ranggaard

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vælg en profil eller vælg anonym, for at skrive en kommentar. Tast derefter kommentaren, og tryk på send kommentar.